Застосування технологій розпізнавання мови в розробці програмного забезпечення - Агарков, М. О. (My University, 2019)
Метою даної роботи є розробка програмного забеспечення дозволяючого користувачу програмувати завдяки своему мовному апарату. Об'єктом дослідження є покращення продуктивности роспизнавання мови в поріанянни з існуючими аналогами. Теоретичною значимістю цього дослідження є розробка оптимального алгоритму роспізнавання мови. Практичною значимістю є розробка повноцінного програмногог забеспечення
Use of Speech Recognition Technologies in Software Development
Keywords: мова; голос; режим; нейромережа