Модель і метод управління переміщеннями колісного робота вздовж смуги на базі нечіткого контролеру на платформі Arduino - Дриль, М. М. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є досліждення моделей і методів управління колісним роботом вздовж смуги на базі нечіткого контролеру на базі платформи Arduino. У ході виконання атестаційної роботи було розглянуто галузі використання роботів, їх концепції та конструкції. Розглянута концептуальна модель побудови колісного робота з урахуванням особливості конструкції та способу управління колісними роботами на основі нечіткої логіки за різними методами та моделями. Проведено дослідницьку роботу цих моделей та методів. На основі отриманих дослідницьких даних зроблений висновок та виявлені недоліки і переваги. Наведен приклад програмної реалізації нечиткого управління переміщеннями робота вздовж смуги.
Model and Method of Control for Wheeled Robot Movements Along Strip Based on Arduino Platform Fuzzy Controller
Keywords: колісний робот; нечітка логіка; переміщення робота; ARDUINO