Розробка дизайну сайту для «KMD FACADE solutions» - Ампілогова, А. І. (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка дизайну сайту для «KMD FAÇADE Solutions» , який підвищив би ефективність сайту. У процесі дослідження визначено актуальність обраної теми, проведено аналіз компанії, аналогів,цільової аудиторії, побудовано логічну структуру сайту, обрано колірну гаму, шрифти та модульну сітку, обґрунтовано вибір програмного забезпечення, розроблено сайт, який був протестован на кросбраузерність, кросплатформеність та ефективність. В ході роботи над завданням були визначені складові UI-дизайну, а також особливості UX-дизайну, які вигідно відрізняють розроблюваний проект серед аналогів.
Keywords: «KMD FACADE solutions»; дизайн сайту