Метрологія та прилади, №4(66), 2017 - (:unkn) unknown (ВКФ "Фавор", 2017)
Метрологія та прилади – це науково-виробничий журнал. Видається з 2006 р. Журнал присвячений таким спеціалізаціям: методи і засоби метрологічного забезпечення виробництва; акредитація, повірка, калібрування; метрологічна атестація та експертиза; розробка нових та удосконалення діючих засобів вимірювальної техніки (ЗВТ); практичні рекомендації з експлуатації та ремонту приладів; еталонна база; забезпечення єдності, достовірності та необхідної точності вимірювань; державні та контрольні випробування; реєстр ЗВТ і стандартних зразків; метрологічні центри і служби; досвід підвищення ефективності повірочних (калібрувальних) і точності вимірювальних робіт; законодавча і нормативна бази; сучасний стан, тенденції та перспективи розвитку метрології та приладобудування.
Keywords: метрологія; метрологія та прилади; метрологічне забезпечення виробництва; акредитація; повірка; калібрування; метрологічна атестація; оцінка якості