Розробка рекомендаційної системи пошуку місць відпочинку - Салуха, І. О. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є рекомендаційна система пошуку місць відпочинку. Предметом дослідження є методи та підходи до сучасних рекомендаційних систем. Метою дослідження є розробка компонентів радної системи пошуку місць відпочинку. Методи досліджень – методи структурного аналізу, методи побудови рекомендаційних систем. В роботі проводиться аналіз предметної області пошуку місць відпочинку, аналіз сучасного стану розвитку ІС, аналіз існуючих рекомендаційних систем. Результатом є розроблена рекомендаційна система, що задовольняє потребам користувачів. Сфера застосування – веб-застосунки, інтернет-технології.
Keywords: проєктування інформаційних систем; рекомендаційна система; фільтрація