Збереження спадщини Сковороди в сучасних умовах - Уколов, Д. В. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянуто доробки, які показують актуальність збереження спадщини Григорія Савича Сковороди. Досліджено філософію Сковороди, яка сприяє розвитку поглядів у сучасній українській культурі. Описано роботу Інституту філософії ім. Г. С. Сковороди НАН України та Переяславського університету ім. Сковороди, які сприяють збереженню спадщини Сковороди.
Keywords: Григорій Сковорода; філософія поглядів; розвиток сучасної української культури