Дослідження та розробка гібридної рекомендаційної системи на прикладі музичного веб-сервісу - Лі, К. В. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є процес генерації персональних рекомендацій на основі вподобань користувачів Предметом дослідження є методи та моделі формування особистих рекомендацій з використання гібридного підходу Мета дослідження – проаналізувати існуючі методи та підходи до реалізації рекомендаційних систем, здійснити порівняльний аналіз обраних методів та алгоритмів їх реалізації, розробити ефективний гібридний алгоритм формування рекомендацій з метою підвищення точності роботи системи, розробити прототип рекомендаційної музичної системи, виконати аналіз отриманих результатів.
Keywords: рекомендаційні системи; колаборативна фільтрація; контентна фільтрація; python; numpy; mysql; rest api