Система обробки інформації в електрогастроентерографії - Семенець, В. В.; Крук, О. Я.; Бєлоусова, О. Ю.; Зімницька, Т. В. (ХНУРЕ, 2007)
Винахід має відношення до медичного приладобудування, зокрема до дослідження біоелектричної активності товстого кишечника та може бути застосований у гастроентерології
Keywords: медична техніка; гастроентерологія