До проблеми корпоративних прав членів кооперативних організацій - Борисов, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Тези присвячені дискусійній проблемі корпоративних прав членів кооперативних організацій. // The theses are devoted to the discussion of corporate rights of members of cooperative organizations.
Keywords: корпоративні права; корпорація; виробничий кооператив; обслуговуючий кооператив; споживчий кооператив; юридична особа; corporate rights; corporation; production cooperative; service cooperative; consumer cooperative; legal entity