Тенденції розвитку сучасної промислової робототехніки - Цапля, Б. О. (ХНУРЕ, 2021)
У даній статті розглядаються тенденції розвитку сучасної промислової робототехніки. Розглянуто сучасні типи промислових роботів та галузі їх використання. Зроблено висновки стосовно використання сучасних промислових роботів в різних галузях виробництва.
Keywords: робототехніка; індустріальна робототехніка; промислові роботи