Розробка дизайну сайту НПП «Інтелект України» - Доценко, Д. В. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка дизайну сайту-візитки для Науково-педагогічного проєкту «Інтелект України». Об’єкт дослідження – особливості проєктування адаптивних сайтів, основні тенденції графічного дизайну та розробки прототипів для сайтів. У ході роботи над проєктом було визначено цілі і завдання роботи. Було розглянуто аналітичний огляд літератури за темою та проведено маркетингове дослідження цільової аудиторії. Обрано інструментальні засоби розробки дизайну сайту, розроблена інформаційна структура сайту. В роботі також здійснена розробка графічного дизайну, наповнення сайту контентом та розробка прототипу, згодом яким було ще й протестовано. На останньому етапі було проведено економічні розрахунки проєкту.
Keywords: навігація; сайт НПП «Інтелект України»