Прищепін, Д. С.2024-02-142024-02-142024Прищепін Д. С. Впровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловості : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка / Д. С. Прищепін ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 64 с.https://openarchive.nure.ua/handle/document/25589Об'єкт дослідження – підприємство харчової промисловості ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9» Предмет дослідження – процес управління якістю на підприємствах харчової промисловості. Мета роботи розробити комплекс заходів на основі принципів системи HACCP для вдосконалення процесу управління якістю на підприємствах харчової промисловості. У кваліфікаційній роботі було розглянуто Модель управління якістю на основі принципів системи HACCP як засіб підвищення ефективності функціонування промислового підприємства. Запропоновані рекомендації щодо мінімізації витрат на підприємстві із застосуванням системи HACCP.ukпідприємство харчової промисловостіуправління якістюВпровадження принципів системи HACCP на підприємствах харчової промисловостіOther