Створення інформаційного web-видання «ПОШУКОВІ СИСТЕМИ» - Жихарєва, Н. М.; Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Розглянуто процес створення інформаційногоweb-видання про пошукові системи. Проаналізовано цільову аудиторію та аналоги. Визначено основні вимоги до створення сайту та шляхи реалізації проекту з дотриманням цих вимог.
Keywords: «ПОШУКОВІ СИСТЕМИ»; поліграфія