Метрологія та прилади, №1(69), 2018 - (:unkn) unknown (ВКФ "Фавор ЛТД", 2018)
Журнал зареєстровано у Міністерстві юстиції України, включено до Переліку наукових фахових видань України, включено до Міжнародної наукометричної бази даних Index Copernicus