Розробка інформаційної системи дистанційних курсів програмування - Батраченко, В. О.; Коваленко, А. І. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді наводяться результати етапів розробки компонентів інформаційної системи дистанційних курсів програмування. На першому етапі за результатами аналізу вимог визначені користувачі системи та їхні статуси доступу до різних компонент.
Keywords: курси програмування