Програмна система для планування виробітку електричної енергії з відновлювальних джерел - Сокорчук, І. П. (Друкарня Мадрид, 2020)
Розглядається програмна система для планування виробітку, постачання та споживання електричної енергії з відновлювальних джерел. Описуються алгоритми визначення обсягів виробітку та постачання електричної енергії
Keywords: виробіток електричної енергії; сонячна електростанція