Дослідження можливостей програмного комплексу Apogee для автоматизації спусків шпальт - Одегова, Є. О. (My University, 2021)
Мета роботи полягає в дослідженні можливості автоматизації та оптимізації створення спусків шпальт при додрукарської підготовці за допомогою програмного комплексу Apogee.
Keywords: брак; автоматизація спусків шпальт