Етапи та завдання методики створення онлайн-каталогу гайдлайнів відомих компаній та брендів - Хорошевська, І. О.; Гончаренко, В. І. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Представники бізнес-спільноти все більш відповідально відносяться до власних ресурсів: часу та грошей, які вони готові вкласти у дизайн розробку, а точніше зменшити витрати або самостійно розробити дизайн з нуля, маючи при цьому недостатньо поглиблених знань у сфері дизайну.
Keywords: бренд; онлайн-каталог гайдлайнів