Застосування платформи arduino uno у fritzing – схемi - Гречмак, Д. В.; Афанасьєва, А. М. (My University, 2020)
Використання мобільних платформ на базі плат Arduino є дуже поширеним останім часом. З кожним днем трансформуються не тільки засоби управління таких платформ, а й методи. В цій роботі пропонується розглянути Arduino Ethernet Shield для з’єднання користувача та мобільної платформи за допомогою веб-серверу.
Keywords: Arduino UNO