Розробка Android додатку з використанням Web бібліотеки Retrofit - Литовченко, В. В. (My University, 2021)
Мета роботи – розробка мобільного додатка під операційну системи Android, з використанням мережної бібліотеки Retrofit. В роботі було розроблено проект на мові програмування Java, який демонструє принцип роботи мобільних додатків із Rest API серверів, за допомогою мережної бібліотеки Retrofit
Keywords: розробка мобільного додатка; Rest API сервер