Генеративний штучний інтелект – креативний помічник дизайнера - Каук, В. І. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Досліджується роль генеративного штучного інтелекту (ГШІ) як креативного помічника для дизайнерів. Використовуючи накопичений досвід, ГШІ здатний створювати нові об'єкти та ідеї, сприяючи уникненню повторень та забезпеченню оригінального підходу до проєктів. Він автоматизує рутинні завдання, такі як генерація варіантів дизайну та форматування, що дозволяє дизайнерам зосередитися на творчих аспектах своєї роботи і сприяє ефективній роботі над проєктами.
Keywords: дизайнер; навчання