Теплові методи контролю параметрів дроту для 3D-принтерів - Сефіханов, І. А. (My University, 2019)
Об'єктом дослідження є методи контролю параметрів філамента для 3D-принтерів. Метою роботи є розробка неруйнівних методів контролю геометричних параметрів та наявності дефектів діелектричних проводів, які впливають на якісні параметри, а саме на діаметр філамента, що використовується в 3D-принтерах.
Keywords: 3D принтер; філамент; екструдер; полікарбонат; термічний контроль; теплова томографія