Дослідження методів штучного інтелекту для збільшення масштабу зображень - Мельнікова, Р. В.; Нєчаєв, М. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є побудова математичних моделей методів штучного інтелекту, які дозволять враховувати особливості наведених алгоритмів, з метою визначення найкращих засобів масштабування для окремих сценаріїв використання. В доповіді наводяться результати вимірювань якісних ознак реалізації кожного з алгоритмів.
Keywords: збільшення масштабу зображень