Синтез електричної схеми лабораторного блоку живленння для експериментів у навчальних закладах - Довбня, М.; Кухаренко, Д. (My University, 2024)
Проведено аналіз електричних принципових схем лабораторних блоків живлення, визначені переваги та недоліки. В результаті згенерована універсальна електрична принципова схема лабораторного блоку живлення.
Keywords: блок живлення; електрична структурна схема; електрична принципова схема; лабораторний блок