Групповой контроль информационных потоков в сложных системах - Саенко, В. И.; Клименко, А. В. (ХТУРЕ, 1998)
Розглянуто питання реалізації процедур контролю стану елементів в складних інформаційних системах. The issues of implementation of procedures for monitoring the state of elements in complex information systems are considered.
Keywords: інформаційна система; потік завдань; контроль стану; диспетчерські доручення; груповий контроль; інформаційний потік