Застосування мультимедійного контенту для навчальних видань з доповненою реальністю - Бондаренко, Т. Є. (My University, 2020)
В процесі виконання роботи було проведено аналіз аналогів додатків з AR, огляд технології розробки додатків з AR, досліджено особливості обробки звукового контенту, був проведений аналіз розглянутих методів експертної оцінки. В якості експериментальної частини атестаційної роботи розроблено методику проектування додатків з доповненою реальністю, що використовують звуковий контент. Здійснений підбір найкращих налаштувань звуку для додатку з доповненою реальністю для навчальних видань з доповненою реальністю. Проведене економічне обґрунтування доцільності проведення даної науково-дослідної роботи (НДР).
Keywords: доповнена реальність; AR технологія; мультимедійний контент; навчальний додаток AR; підручник з доповненою реальністю; метод експертних оцінок