Просування українських видавництв у соціальних мережах - Гузенко, Є.; Шипова, М. (ХНЕУ, 2025)
В Україні наразі існує безліч видавництв, кожне з яких хоче здивувати і привернути увагу читачів. Для цього вони активно використовують різні соціальні мережі. Українці щиро підтримують ініціативу просування книг і читання в Інтернеті і підписуються на їх сторінки, беруть участь в заходах і челенджах. Просування видавництв через соціальні мережі має декілька вагомих переваг. Першою є концентрація людей в одному місці
Keywords: увага читачів; соціальна мережа