Інтелектуальна система обслуговування тепличного середовища - Андрющенко Д. Д. (My University, 2022)
Метою роботи є інтелектуалізація розумної теплиці на основі мікроконтроллера Arduino за допомогою сучасних методів та підходів. У роботі запропоновані рішення засновані на багатоагентному підході за для розширення можливостей системи, покращення коммунікації всіх єлементів. Також було запропоновано використати методи IoT, або Інтернету речей за для прогресивного рішення нагльних проблем людства. Застосування сучасних методів багатоагентної побудови системи дозволило підвищити продуктивність системи, зробило її більш гнучкою та адаптивною. Також підхід з використанням Інтернету речей відкрив нові можливості зі збору та обробки даних, та допоміг зробити використання системи більш простим та доступним користувачеві.
Keywords: інтелектуалізація тепличного середовища; багатоагентна система; інтернет речей; arduino; сільське господарство; тепличне середовище