Модель сегментної ієрархічної маршрутизації - Лемешко, О. В.; Єременко, О. С.; Невзорова, О. С.; Ільяшенко, А. Є. (Чернівці: «Місто», 2017, 2017)
У даній роботі запропоновано модель сегментної ієрархічної маршрутизації в багатодоменній телекомунікаційній мережі. В основу моделі покладено декомпозиційне представлення потокової моделі маршрутизації. Новизною моделі є вдосконалення умов збереження потоку в доменах, а також умов міждоменної взаємодії.
Keywords: Quality of Service, traffic management, segment routing; сегментна маршрутизація, телекомунікаційна мережа, принцип цільової координації, ітерація