Використання синтетичних даних для задач розпізнавання та класифікації - Ващенко, К. С.; Іващенко, Г. С. (УТіГН, 2024)
Метою доповіді є аналіз ефективності використання синтетичного датасету у складі навчальної вибірки штучної нейронної мережі (модель на основі RCNN) для вирішення задач розпізнавання та класифікації об’єктів на зображеннях.
Keywords: використання синтетичного датасету; RCNN; розпізнавання об’єктів; класифікація об’єктів