Розроблення підсистеми автоматизації для взаємодії з постачальниками на промисловому підприємстві - Олінкевич, Я. В. (My University, 2025)
Мета дослідження – підвищення ефективності взаємодії з постачальниками на промисловому підприємстві за рахунок розроблення SRM-рішення на базі бравзерного додатку. Об’єкт дослідження – процес взаємодії між менеджерами із закупівель промислового підприємства та зовнішніми постачальниками в рамках закупівельної діяльності. Предмет дослідження – програмний засіб для автоматизації взаємодії з постачальниками на промисловому підприємстві. Методи дослідження: аналіз предметної області та існуючих SRM-рішень, виділення базових вимог до розробки підсистеми SRM, моделювання логіки роботи підсистеми за допомогою UML-діаграм, розроблення алгоритмів роботи системи, конфігурація та розгортання тестового середовища блокчейну, розроблення серверної та клієнтської частин проєкту та їхня інтеграція з блокчейном. У роботі розглянуто актуальні питання за темою «Розроблення підсистеми автоматизації для взаємодії з постачальниками на промисловому підприємстві», запропоновано рішення для автоматизації процесів закупівельної діяльності на підприємстві. За результатами роботи було опубліковано наукову статтю в науково-технічному журналі.
Keywords: смарт-контракт; бравзерний додаток; UML-діаграма; ПІДСИСТЕМА