Фреймворк для рендерінгу 3d сцен на платформах, що підтримують Metal API - Афанасьєва, І. В.; Перов, О. С. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді наводяться результати порівнянь архітектурних рішень розроблюваної архітектури та існуючих аналогів. Наведені дані показують, що більшість фреймворків використовують OpenGL, що програє Metal у можливості створення архітектури з мінімальними накладними витратами, або взагалі не мають версії для платформ Apple.
Keywords: фреймворк; платформв Apple