Теоретичні аспекти визначення кадрової політики підприємства - Бутенко, М. К.; Петряєв, О. О. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
У дослідженні розглянуто основні теоретичні аспекти формування кадрової політики підприємства. Проаналізовано основні види кадрових політик, виявлено їх слабкі та сильні сторони, розглянуто відмінності їх формування. Визначено основні аспекти підбору та формування кадрової політики підприємства.
Keywords: кадрова політика; управління персоналом