Актуальні інноваційні питання правового регулювання колекторської діяльності - Семенова, М. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Доповідь присвячена дослідженню діяльності суб’єктів колекторської діяльності та аналізу змін щодо врегулювання правовідносин, що виникають під час врегулювання простроченої заборгованості, які було внесено Законом України № 1349-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту боржників при врегулюванні простроченої заборгованості». // The scientific work is devoted to the study of the activities of collectors and analysis of changes in the settlement of legal relations arising during the settlement of overdue debts, which were introduced by the Law of Ukraine № 1349-IX «On Amendments to Certain Legislative Acts of Ukraine on Debt Protection in Settlement of Overdue Debts».
Keywords: колекторська компанія; колекторська діяльність; прострочена заборгованість; споживче кредитування; collection agency; collection activity; overdue debt; consumer lending