Застосування апарату нечіткої логіки при вирішенні завдань прогнозування технічного стану радіотехнічних засобів - Крючков, Д. М.; Павленко, М. А.; Рощупкін, Є. С.; Титаренко, Р. В.; Бондарев, В. В. (НТУ «ХПІ», 2020)
В доповіді пропонується метод прогнозування технічного стану радіотехнічних засобів, що заснований на застосуванні апарату нечіткої логіки при вирішенні поставленого завдання. Показано, що застосування запропонованого апарату дозволить конкретизувати так звані “невизначені” або “перехідні” технічні стани для їх більш точної диференціації. Надані пропозиції щодо подальших напрямків досліджень.
Keywords: прогнозування технічного стану