Програмна система рекомендацій музики на основі вподобань групи користувачів. Back-end - Пушкар, А. Д. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система рекомендації музики на основі вподобань групи користувачів. Мета розробки – створення серверної частини застосунку для рекомендації музики. Метод рішення – середовище розробки Visual Studio та платформа AZURE, мова програмування C#, T-SQL та python 3.12, фреймворк .NET 7. У результаті роботи було спроектовано та розроблено застосунок для рекомендації музики. Це рішення дозволяє користувачам отримувати персоналізовані рекомендації, що робить процес вибору музики більш зручним та ефективним. Впровадження даного застосунку покращує взаємодію користувачів з музичним контентом та сприяє відкриттю нових музичних творів.
Keywords: система рекомендацій музики; вподобання користувачів; середовище Visual Studio