Доступність у мобільних додатках. інклюзивний дизайн - Азаренков, В. І.; Литвин, Д. А. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Досліджено особливості створення 3D-анімації для трейлерів відеоігор у середовищі Blender. Проаналізовано функціональні можливості програми для розробки високоякісного візуального контенту з урахуванням специфіки ігрової індустрії. Запропоновано методи оптимізації робочого процесу для підвищення ефективності створення трейлерів при обмежених ресурсах.
Keywords: 3D-анімація; Blender