Спосіб передачі інформації - Обод, І. І.; Свид, І. В.; Майстренко, Г. В. (ХНУРЕ, 2016)
Корисна модель, що пропонується, належить, до галузі інфокомунікаційних технологій, зокрема до систем передачі цифрових сигналів у мережах радіодоступу.
Keywords: інформаційні технології; цифрові сигнали; радіодоступ