Забезпечення QoS в NGN при наданні послуг IPTV - Блажиєвський, С. О. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розроблення і обґрунтування аналітичної моделі об'єктивного оцінювання QoS в NGN для послуг IPTV. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено аналіз існуючих методів суб'єктивного та об'єктивного оцінювання якості передачі відео, на підставі яких була розроблена та обґрунтована аналітична модель об'єктивного оцінювання QoS для послуг IPTV у разі передачі відео по IP-мережі, що є транспортною платформою NGN.
Ensuring QoS in NGN when Providing IPTV Services
Keywords: IP-мережа; NGN; IPTV; VOD; якість обслуговування; якість передачі відео; суб'єктивні методи; MOS, PQR, DMOS, SAMVI; аналітична модель; відеокодек