Підвищення продуктивності систем пасивної ретрансляції у Wi-Fi мережах - Куріцин, О. С. (My University, 2021)
Метою роботи є планування бездротової мережі абонентського доступу Wi-Fi та аналіз якості функціонування офісних бездротових систем стандарту IEEE 802.11 b/g в квартирах будинку.
Keywords: абонентський термінал; базова станція; захисна відстань; захисна смуга частот; система абонентського радіо доступу; пропускна здатність