Дослідження методів автоматизації API Governance: керування інтерфейсами у мікросервісній системі - Подорожний, М. П. (My University, 2024)
Об'єктом глибокого аналізу та дослідження є методи автоматизації API Governance для ефективного керування інтерфейсами в мікросервісній системі. Задачею дослідження є аналіз, розробка та впровадження передових автоматизованих стратегій для управління API в умовах розгалужених мереж мікросервісів.У процесі наукового дослідження застосовуються передові підходи сучасних технологій розробки програмного забезпечення, зокрема ті, які пов'язані з автоматизацією управління інтерфейсами у мікросервісах. Великий акцент приділяється розгляду різноманітних варіантів методів управління API та їх адаптації до потреб розподіленої архітектури.
Keywords: управління API; автоматизація API Governance; керування інтерфейсами