Створення інтелектуального модулю для автоматизованого моніторингу середовища у приватних та комерційних приміщеннях з використанням комп'ютерно-інтегрованих технологій - Халімонов, Я. І.; Сотник, С. В. (My University, 2024)
В роботі вирішені всі поставлені завдання : проведено аналіз та вибір компонентів для модуля дистанційного моніторингу умов ; визначена схема підключення компонентів модуля ; вибрано середовище для розробки мобільного додатку ; розроблено сам мобільний додаток для дистанційного моніторингу умов середовища у приватних та комерційних приміщеннях з використанням комп'ютерно-інтегрованих технологій. У підсумку, розроблена система здатна проводити моніторинг параметрів з сенсорів та інформувати користувача за допомогою мобільного додатку. Це дозволяє вживати необхідних заходів для нормалізації умов (провітрювання, регулювання систем опалення/кондиціонування тощо). Система є інтелектуальною, бо може давати поради користувачам щодо їх дій для нормалізації умов дистанційно - 24/7.
Development of intelligent module for automated monitoring of environment in private and commercial premises using computer-integrated technologies
Keywords: інтелектуальний модуль; вимір температури; дистанційний моніторинг; приватні приміщення