Теоретичне забезпечення діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (Видавничий дім "Гельветика", 2014)
Істотною перевагою та вагомою відмінністю запропонованої моделі є використання як інформаційної бази проведення діагностики виключно даних статистичної та бухгалтерської звітності. Це забезпечує доступність інформації, її об’єктивність, прозорий характер процесу вибору та формування системи показників для діагностики.
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; діагностика інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства; інноваційна активність; інвестиційна привабливість; експрес-діагностика