Організація системи інформаційної безпеки підприємства в умовах гібридних загроз - Кодрул, Р. Е. (My University, 2022)
Розглянуто теоретичні основи формування інформаційної безпеки підприємств, розкрита сутність системного підходу до захисту інформаційної безпеки підприємства, розібрано тему гібридних загроз та їх вплив на інформаційну складову безпеки. Проведено аналіз існуючих підходів та проблем забезпечення інформаційної безпеки в сучасному безпековому ландшафті. Проведено аналіз діяльності та управління інформаційною безпекою підприємства АТ «ХАРТРОН», досліджено існуючі на підприємстві напрями організації інформаційної безпеки. Визначені шляхи удосконалення системи інформаційної безпеки підприємства в умовах гібридних загроз.
Keywords: система інформаційної безпеки; безпека підприємства; вразливість підприємства; управління безпекою; гібридні загрози; моніторинг загроз