Розвиток електронної форми господарського обороту на етапі становлення - Тетерятник, Б. С. (Право, 2017)
У статті проаналізовано розвиток електронної форми господарського обороту на етапі її становлення, визначено передумови, що сприяли виникненню цього феномену та його подальшій еволюції. За наслідками проведеного ретроспективного аналізу автор пропонує власну періодизацію розвитку об’єкта дослідження: від зародження теоретичних ідей до функціонування в сучасних умовах господарювання. // The article analyzes the development of the electronic form of economic turnover at the stage of its formation, identifies the prerequisites that contributed to the emergence of this phenomenon and its further evolution. Based on the results of the retrospective analysis, the author offers his own periodization of the development of the object of study: from the emergence of theoretical ideas to the functioning of modern management.
Keywords: електронна форма господарського обороту; інформаційна економіка; електронний бізнес; інформаційно-комунікаційні технології в господарюванні; electronic form of economic turnover; information economy; electronic business; information and communication technologies in management