Дослідження методів розробки бот систем - Воловик, С. М. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є методи розробки бот-систем. Метою роботи є проведення дослідження популярності сучасних платформ, месcенджерів, визначення програмної платформи (фреймворк) та інтерфейс прикладних рішень і бібліотек API з великою кількістю доступних інструментів (функцій, класів, структур), які підходять для сучасної розробки бота. В ході дослідження отримані такі результати – була проведена постановка задачі, що включає в себе: − дослідити існуючі підходи для розробки бота; − дослідити існуючі проблеми чат-ботів; − визначення програмної платформи, а саме фреймворків та інтерфейс прикладних рішень і бібліотек API з великою кількістю доступних інструментів: функцій, класів, структур, які підходять для сучасної розробки бота; − дослідити методи машинного навчання для вдосконалення ботів, та їх взаємодію з користувачем; − розробка прикладної програми.
Keywords: бот; користувач; мессенджер