Проблеми культури радіаційної безпеки в медичній радіології: пріоритетна роль медичних фізиків - Пилипенко, М. І.; Старенький, В. П.; Авер'янова, Л. О.; Стадник, Л. Л. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
Розглянуті аспекти гуманізації системи безпеки у радіаційній медицині. Проаналізовані проблеми комплексного контролю якості у променевій терапії, а також підготовки технічних фахівців для галузі радіаційної онкології
Keywords: радіаційна безпека; променева терапія