Контроль технологічних параметрів в автоматизованій системі керування витягуванням мікроструктурованних оптичних волокон - Пономарьова, Г. В. (My University, 2011)
Дисертацію присвячено розробці нового підходу до автоматизованного керування технологічним процесом витягування мікрострукурованих оптичних волокон за рахунок розробки нового методу контролю технологічних параметрів.
Keywords: система керування; технологічний процес; мікроструктуроване оптичне волокно; витягування оптичного волокна; інтегральний показник оптичної інтенсивності