Матеріали стендових доповідей та виступів учасників конференції - Кулак, Е. М.; Ларченко, Л. В.; Філіпенко, І. В. (My University, 2014)
Містить матеріали стендових доповідей та виступів учасників конференції
Keywords: анализ тестопригодности цифровых схем; псевдослучайный тест