Дослідження методів впровадження та підтримки інформаційної безпеки при використанні DevSecOps практик в організації розробки ІТ-стартапів - Приходько, Я. О. (My University, 2024)
Метою роботи є дослідження методів та інструментів DevSecOps і їхнього зв'язку з конкретними сценаріями ризику для ефективного впровадження та підтримки інформаційної безпеки в організації розробки ІТ-стартапів. Методи розробки та проектування включають аналіз проблемної області, вивчення джерел для дослідження DevSecOps практик, побудову та аналіз моделі класифікації вразливостей на основі зв'язку з інструментами та методами DevSecOps.
Keywords: DevSecOps; розробка ІТ-стартапів; стартап